Най-очакваните смартфони за първата половина на 2015 г.

Най-очакваните смартфони за първата половина на 2015 г.

За всички които очакват новата 2015 г. и се питат какво ще ни донесе тя в света на мобилните комуникации, ще ви представим в кратък преглед на едни от най-очакваните модели смартфони, на водещите в бранша производители.

SONY XPERIA Z4
Поредната версия на флагманския модел на японския производител, ще  носи името Xperia Z4. Това е очакван телефон от всички, както от феновете на марката, така и от конкуренцията. Наличната досега информация говори че той ще има изцяло нова камера с плътен сензор и резолюция от цели 21 мегапиксела. Ще може да правите HDR фотографии в реално време, при 192 автофокусни точки. Със сигурност в ръцете си ще имате не телефон, а истински фотоапарат. Sony ще предизвикат конкуренцията и ще поставят високо лентата в мобилната фотография.


SAMSUNG GALAXY S6
Всеки нов модел от високия клас производствпo на Samsung, предизвика огромен интерес и хиляди догадки преди официалната му премиера. Очаква се Samsung Galaxy S6 да бъде представен  на международното изложение MWC през месец март 215 г. Предполага се че ще бъдат пуснати две версии на модела: една стандартна и една с гъвкав екран. Очаква се дизайнерски да се представи изцяло нова концепция.


HTC ONE (M9)
Тайванския производител на смартфони продължава да държи високо ниво и да запазва позициите си на свръхконкурентния пазар. Очаква се One M9 да бъде техния модел от най-висок клас за 2015г.
Слуховете говорят че той е има 5,5 инчов дисплей и издръжлива батерия с капацитет от 3500 mAh, 3GB RAM памет и мощен чип Snapdragon 805 и 16-мегапикселова камера с оптична стабилизация на образа. Възможно е новият HTC One да да бъде изработен от друг материал.


HUAWEI ASCEND D8
Една от най-прогресивните китайки марки на пазара, която се опитва да догони своите конкуренти е Huawei. За 2015 са ни приготвили Ascend D8 към който има очаквания да е снабден с невероятен екран и нов 64-битов процесор Kirin 950, 4GB RAM и цели 64GB вътрешна памет. НАй-вероятната му премиера ще е през месец май.


LG G4
LG има своето сериозно място сред листата на най-добрите смартфони. С моделите G2 и G3 те доказаха, че произвеждат смартфони на световни ниво, не отстъпващо по нищо, на по популярните марки. Очаква се LG G4 да е с изключително тънък корпус и свръх висока резолюция, да има усъвършенствана камера и много по-бърз процесор.

Автор:

понеделник, декември 15 2014

0 Коментар