Топ 10 на най-нашумелите телефони за 24-тата седмица на 2017г.

Второто място е особено впечатляващо постижение, като се има предвид, че смартфонът още не е официално пуснат. 

Това е краят на една епоха, тъй като Samsung Galaxy S8 който беше на върха, тази седмица  се качи на трето място. И поздравления за новия шампион - Nokia 6, който се възползва от пускането на пазара, за да вземе първото място.

Между тези две откриваме OnePlus 5 - второто място е особено впечатляващо постижение, като се има предвид, че смартфонът още не е официално пуснат. С обявяването, идващо в началото на следващата седмица, не ще се изненадаме, ако нямаме нов лидер за следващата седмица.

Сребърният медалист от миналата седмица Xiaomi Redmi 4 се появи на 4-тата седмица, пред Samsung Galaxy J7 Prime и Redmi 4.

Редми 4а запази седмото си място, пред iPhone 6, което продължава да бъде най-популярното Apple устройство още една седмица. Изглежда, че намаляването на цените на телефона на компанията Купертино наистина се е изплатило много добре.

Последните две места в топ 10 са взети от Samsung Galaxy A5 (2017) и Galaxy J7 (2017), които успяха да запазят дори и премиерата на Galaxy S8 + от класацията.

Автор: Moven Soft

вторник, юни 20 2017

0 Коментар