Snapchat представи очилата Spectacles с вградена видеокамера.

Snapchat представи очилата Spectacles с вградена видеокамера.

Очилата ще позволят на потребителите да записват 10 секундни клипове благодарение на интегрирана видео камера с 115 градусов обектив. 

Snapchat навлиза в хардуерния пазар с нов продукт. Говори се че компанията работи по умни очила с името Spectacles, слънчеви очила, които идват с вградена камера за видео запис.

Evan Spiegel, главен изпълнителен директор и съосновател на Snap, изпитва  прототип на очилата, най-малко ot началото на 2015 г., се казва в последния доклад от Wall Street Journal. Очилата ще позволят на потребителите да записват 10 секундни клипове благодарение на интегрирана видео камера с 115 градусов обектив. Видеото се записва чрез докосване на бутон, който се намира в непосредствена близост до ставата. Със започване на видео, пръстена около камерата премигва, за да сигнализира, че е на запис.

Съдържанието, което се записва с помощта на очила автоматично се записва в Memories раздела на Snapchat, в нова видео формат. Очилата могат да се синхронизират с вашето мобилно устройство и видеоклипове могат да бъдат допълнително споделени. Очила ще дойдат в един размер и три цвята- корал, синьо зелено и черно. Ще бъде на разположение в САЩ за $ 129,99 в ограничено количество.

Автор: Moven Soft

понеделник, септември 26 2016

0 Коментар