Youtube стартира своя собствена социална мрежа наречена Community

Youtube стартира своя собствена социална мрежа наречена Community

С цел улесняване и подобряване на връзката и комуникацията между потребителите и създателите youtube пуска своя социална мрежа.

С цел да помогне на създателите  да се свързват със зрителите, YouTube стартира своя собствена социална мрежа, наречена Community ( общност ). Функцията Community ще дойде под формата на раздела за YouTube.

Създателите в YouTube могат да използват  Community, за да публикуват текст, видео на живо, изображения, анимирани GIF файлове, и повече, директно към техния YouTube последователи. Последователите могат да се откажат да получавате известия за тези постове, или могат просто да разгледат тези актуализации заедно с всички нови видеоклипове. Зрителите ще могат да виждат публикациите в абонамента за канали на телефоните си.

YouTube стартира бета версията на Community с творци като Джон & Ханк Грийн,  AsapSCIENCE, The Game Theorists, Karmin, The Key of Awesome, The Kloons, Lilly Singh, Peter Hollens, Rosianna Halse Рохас, Sam Tsui, Threadbanger, и VSauce3. Той планира да доведе повече създатели на борда.

Автор:

четвъртък, септември 15 2016

0 Коментар