Меню
Кошница

Калъфи

Калъфи на супер цени в Moven.bg

Онлайн магазинът за мобилни телефони и аксесоари Moven.bg предлага на своите клиенти качествени калъфи за телефони на водещи марки. При нас ще откриете богата гама от кейсове, калъф тефери и силиконови гърбове, вдъхновени от нуждите на потребителя. Предлаганите модели са на супер цени, цветни и разнообразни, доверени на производителите Baseus, Case, Jelly, OKOZ, Remax, Samsung, X-Level. Предназначени са за любимите ни смартфони като iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia и др.

Защо да изберем калъф за телефона?

Предимството на калъфите е, че защитават вашия телефон от надраскване на корпуса, захабяване и други механични въздействия. Тефтерите предлагат защита освен отзад, то и ефикасна защита на екрана като намаляват риска от петна и надрасквания. Предлагаме и иновативни калъфи с оригинален LED View Cover като този за Samsung. При него светодиодните лампи намират всяка важна информация, включително и уведомления. Можете също така да изключите алармите или да отговорите на телефонни обаждания чрез приплъзване на корицата. Калъфът е със специални икони, възложени в контактите ви, за да знаете кой се обажда. Ако пък търсите калъф, който да не се хлъзга при хващане, чудесно решение са моделите с уникална текстурирана повърхност за удобство при хващане на телефона. Те са педпочитани от много фенове на смартфоните за още по-голямо удобство. Иновациите продължават с модела Clear View Cover, който е със защитно покритие, което акцентира рафинираните ръбове на смартфона. С движения върху полупрозрачния капак можете да направите най-различни действия на работа - да отговаряте на входящи повиквания или да контролирате музиката си.

Много предпочитани са и силиконовите гърбове, които чудесно пасват на всяка извивка на телефона ви. Моделите Jelly са стилни с цветна изработка, направена от висококачествен силикон с цел да защити вашето устройство. Оригинален протектор предлагаме и за модела Samsung Galaxy S8, предпазващ задната стъклена част на телефона. Освен това той придава и невероятно усещане. Калъфът е изключително изчистен и стилен. TPU калъфът пък защитава вашия iPhone от надраскване на корпуса, захабяване и други механични въздействия. 

Показани са от 1 до 16 от 193 резултата (13 страници)