Оралните иригатори /зъбни душове/  използват поток от вода под налягане или вода за уста, за да разхлабят и премахнат плаката, остатъците, бактериите и хранителните частици от малките пространства около зъбните импланти, под зъбните мостове, между зъбите и около и под линията на венците. Обикновените четки достигат по-малко от 1 мм под линията на венците в сравнение с до 7 мм на зъбните душове, така че те са изключително ефективни при достигане дори до дълбоки пародонтални джобове. Ако останете с остатъци от храна, това може да доведе до кариеси, лош дъх и заболявания на венците, така че е важно да използвате конци или зъбен душ във вашето ежедневие.

Зъбните душове са далеч по-лесен, по-ефективен и по-бърз начин за почистване на междузъбните пространства, в сравнение с конците тъй като водната струя може да достигне доста навътре в  устата, което ви позволява да получите достъп до всички области супер бързо; отнема само 60 секунди, за да почистите всичките си зъби!

 

Използването на зъбен душ  ефективно намалява токсичността и дебелината на плаката, преди да преминете към миене с флуоридна паста за зъби. Проучванията показват, че като използвате зъбен душ заедно с ежедневното си четкане два пъти на ден, можете да премахнете зашеметяващите 99% повече плака и да подобрите здравето на венците с до 93%, в сравнение само с четкането.

 


Ако имате здрави зъби и венци, без кариеси и без мостове или импланти, ефективната ежедневна процедура за четкане и почистване с конец е обикновено достатъчна за да се осигури добра устна хигиена. Но заболяване на венците или структурата на зъбите, или мостове и зъбни импланти, тогава устният иригатор би бил изключително полезно допълнение към настоящата ви рутина. Не забравяйте, че зъбния душ не е алтернатива на четката за зъби, това е допълнителен инструмент!

Има различни марки и модели зъбни душове. Най-често срещаният тип за домашна употреба е с импулсен поток, но има и с директен поток или постоянен поток. Ние ще ви представим една иновация сред зъбните душове - Oclean W1 смарт зъбен душ.

 

ОПИСАНИЕ

Основни характеристики:

 

·         По-нежно все пак по-ефективно:

За разлика от традиционните зъбни душове, водната струя на W1 се смесва с въздух и образува нещо като воден чадър, който почиства по-нежно. Междувременно чрез мощността на сгъстения въздух импулсът може да бъде увеличен с 33%, за да проникне в тясното пространство между зъбите, да премахне остатъците от храна и дълбоко скритите наслагвания.  Новата въздушна помпа с високо налягане компресира въздуха до 140Kpa  и го освобождава за миг от 0,14 секунди  като са гарантирани 150 000 нейни цикъла.

·           Свеж дъх през целия ден 

Иновативната аеродинамична технология добавя 6,13%  кислород в сравнение с промиване с чиста вода.·         9 нива на интензивност ; професионална настройка; АPP персонализирани настройки

9 режима на почистване за различни нужди: Вградени 3 режима за почистване по подразбиране: ръчно дълбоко почистване, ръчно стандартно почистване и автоматично почистване. Освен това, ако тези режими не са ви достатъчни,  можете да изтеглите приложението Oclean Pro, за да изберете подходящ режим и да персонализирате комфорта си.

 

·         СПА режим

Новата аеродинамичната технология за почистване на зъби използва мощността на сгъстения въздух, смесен с вода и създава достатъчна сила, като в същото време се избягват наранявания на венците, каквито могат да бъдат причинени от непрекъснатите водни струи с високо налягане. Допълнително има 2 СПА режима за масаж, съобразени с хората с чувствителни венци – нежен и класически Спа масаж за едновременно успокоение и почистване.

 

·         Изплакнете веднъж. Няма нужда да добавяте вода.

Oclean W1 използва въздух вместо вода, за да осигури необходимата сила. Поради тази причина се нуждае от по-малко вода в сравнение с душовете, които работят само с водаТози модел е с резервоар за вода с капацитет 30 ml, само 1/10 от този на обикновените зъбни душове, но той стига за около 160 импулса, като всяко междузъбно пространство може да се промие средно 5 пъти. Резервоарът за вода може да се използва около 2 минути  с едно напълване. Не е необходимо презареждане.

·         Професионална дюза с ъгъл от 45 °
               45 ° ъгловият накрайник  концентрира обемът на водата в точното място, а самият накрайник е по-мощен

·                       360 ° -ят въртящ се накрайник достига дълбоко в устата и до още мъртви точки

·         Силиконовият материал защитава венците от увреждане

·         Прозрачен PCTG материал без BPA *

 


·       Не всички преносими  зъбни душове са наистина лесни за носене. Но Oclean W , е с  бионичен дизайн, компресирано тяло до по-малък размер, а теглото е само 159 грама, което е по-малко и по-леко от смартфон.

 

·         Батерията е на линия по всяко време

Бързото зареждане за  3 часа подсигурява 30 дни дълъг живот на батерията. Може да зареждате този този безжичен зъбен душ навсякъде със съвместимо USB зарядно устройство (не е включено) или устройство с USB портове. Идеален за домашна употреба и дори за пътуващи. Употребата му от хора, които са непрекъснато  движение е улеснена и от създадения калъф за пътуване, който гарантира чистота, дезинфекция и винаги свеж дъх.

 

 

·             Защо  даваме на Oclean W1 Отлична оценка?

 

·    Изключителна иновационна аеробна техника за промиване

·   Малък размер -тежи само 159 грама

·   Прецизно промиване на зъбна междина

·   9 Нива на сила

·   Изплакване 160 пъти с 1 резервоар с  вода

·   Bluetooth връзка - APP за персонални настройки

·   Неплъзгащо се тяло

·   Магнитно зареждане -30 дни дълъг живот на батерията

·   Професионален силиконов накрайник – за защита на венците

·   Препоръчва се от зъболекари