Samsung Galaxy Watch 3 получи нов фърмуер, който предлага корекции на грешки, подобрения на стабилността и няколко нови функции.

Изданието - R840XXU1BUA8 - е на разположение за сваляне и включва файлове с размер 74 MB. Той дава възможност за поддръжка на SmartThings Find на Samsung, която позволява на Вашия телефон Galaxy да Ви помогне да намерите своя Galaxy Watch3. Услугата също Ви позволява да позвъните на часовника, за да Ви помогне да го намерите. SmartThings Find поддържа всякакви Galaxy устройства като телефони, таблети и дори Galaxy Buds Pro.


Актуализацията на Galaxy Watch 3 също така въвежда ново предизвикателство за групово ходене, поддръжка за работа с нови фитнес програми и вградена функция HandWash, която ви напомня да си миете ръцете. Сега времето, необходимо на часовника да разпознае, че сте започнали тренировка, е намалено.

Samsung започна да разпространява функцията за електрокардиограма към Galaxy Watch 3 и Watch Active 2 от днес. Може да отнеме време, за да достигнете до вашето устройство за носене и функцията е одобрена за 27 държави в Европейското икономическо пространство. ЕКГ ще ви позволи да проверите кръвното си налягане от часовника.


Samsung най-накрая предлага електрокардиограма (ЕКГ) и поддръжка на мониторинг на кръвното налягане за своите смарт часовници Galaxy Watch 3 и Galaxy Watch Active 2. Приложението Health Monitor на Samsung получи CE маркировка за съответствие със стандартите за здраве, безопасност и опазване на околната среда в рамките на Европейското икономическо пространство.

Сега потребителите във всички 27 държави-членки на ЕИП, заедно с Великобритания, Чили, Индонезия и ОАЕ, ще могат да измерват кръвното си налягане и да отчитат ЕКГ директно от съвместимите си интелигентни часовници. Преди новодобавените страни двете здравни услуги се предлагаха само в Южна Корея и САЩ. Новата актуализация на приложението Samsung Health Monitor ще бъде налична от 4 февруари и ще следва постепенно разгръщане.