Samsung Gear 2 Neo

New

Наличност: Този продукт не е в наличност, но можете да ни попитате за срок на доставка, чрез бутона Запитване

Бърза поръчка Бърза поръчка

349,00 лв

В днешни дни не е достатъчно да притежаваш смартфон. Нуждаеш се и от смарт часовник. От Samsung дадоха да се изясни, че това ще е нещо, което ще искаш през 2014 с пускането на пазара на Gear 2 Neo - ултралек смарт часовник, от който е премахната камерата за да може да предава повече функции от телефона директно на китката ти.

Като за начало, часовникът е снабден с 1.63 инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 320х320 пиксела. Под капаците има двуядрен процесор с честота на работа от 1 GHz, 512 MB RAM памет, 4 GB вградена памет и много важния Bluetooth 4.0 с поддръжка на LE (Low Energy) функция.

Освен това е включен така нареченият IR Blaster, чрез него може да контролирате вашият телевизор, heart rate monitor - сензор, който измерва и следи пулса ви, и 300mAh батерия.

Но това не е всичко. Модерният аксесоар е сертифициран с IP67 - тоест е устойчив на прах и вода. Това ще рече, че би устоял на разлятата ви напитка, но едва ли е удачно да се гмуркате с него.

Нека кажем и няколко думи за дизайна. Екранът е обграден с метално покритие, докато останалата част е направена от висококачествена пластмаса. Размерът на каишките е регулируем и ще станат на всеки. Освен това, те са лесно сменяеми - дали със същите, но с различен цвят, или съвсем различни - изборът остава ваш.

Напиши коментар
Samsung Gear 2 Neo
Samsung Gear 2 Neo

Напиши коментар

18 други продукти в същата категория: