Безжична Bluetooth тонколона Harman Kardon Onyx Mini

New

красиво и мощно аудио изживяване с компактен размер

More details

Бърза поръчка Бърза поръчка

195,00 лв

Технически характеристики на Harman Kardon Onyx Mini от Мовен

Harman Kardon Onyx Mini е един от най-добрите десктоп високоговорители с Bluetooth. Той осигурява много здрав бас отговор в областта над 100Hz и по този начин звучи доста богато. Сдвояване с ярък, свеж високочестотен отговор и завършвате с много приятен баланс и мощна производителност за размера.

Той е с размери 5,7 на 6,2 на 3,7 инча (HWD) и тежи 1,3 килограма, Onyx Mini има кръгъл, изпъкнал лицев панел, който е покрит изцяло в решетъчната решетка, с Harman Kardon лого, показано ясно в центъра. Зад решетката са двойните 45 мм 8-ватови драйвери на говорителя, които са под ъгъл леко нагоре, което прави Onyx Mini солиден избор за настолен високоговорител, тъй като звукът е по-изравнен с ушите ви, отколкото ако драйверите са право напред.

Задният панел и плоската основа са покрити с матиран каучуков материал, като в центъра на задния панел е поставен пасивен басов радиатор. В горната част на високоговорителя се намират контролите за захранване, сила на звука (работещи заедно с главните нива на звука на вашето мобилно устройство), сдвояване чрез Bluetooth и бутон Телефон за използване на функцията за високоговорител. Има LED индикатор за батерията в горната част на задния панел. В долната част на задния панел има 3,5 мм Aux вход  и микро USB порт за включения кабел за зареждане. Кабелът може да зарежда високоговорителя чрез USB компютърна връзка или с включения USB захранващ адаптер.

Harman Kardon изчислява живота на батерията до 10 часа, но резултатите ви ще варират в зависимост от нивата на силата на звука и комбинацията от безжично и кабелно възпроизвеждане. Високоговорителят автоматично ще се свърже отново с най-скоро сдвоеното мобилно устройство в обхват, когато бъде включено.

 

USB връзкаДа
Bluetooth V4.1
Работа от акумулатор10 часа
Корпус

Пласмаса и метал

Батерия3.7V, 3000mAh Lithium-ion
Честотен диапазон
2402MHz – 2480MHz
Bluetooth transmitter modulation
Мощност
2 x 8W
Размери
145 x 158 x 95mm
Тегло
587 гр.
ЗарежданеMicro USB

Напиши коментар
Безжична Bluetooth тонколона Harman Kardon Onyx Mini
Безжична Bluetooth тонколона Harman Kardon Onyx Mini

красиво и мощно аудио изживяване с компактен размер

Напиши коментар

30 други продукти в същата категория: