Промо пакет фитнес: гривна + кантар

New

Бъдете информирани за здравословното си състояние и водете активен начин на живот, като освен информация ще получавате и мотивация от двете високотехнологични джаджи на Xiaomi - фитнес гривната Xiaomi Mi Band 2 и смарт кантара Xiaomi Body Fat Smart Scale. Сега на промо цена в нашия фитнес пакет.

More details

Бърза поръчка Бърза поръчка

199,00 лв

вместо 214,00 лв

Ревю на Xiaomi Mi Band 2 

Xiaomi Mi Band 2 е най-новата фитнес гривна от хардуерния гигант Xiaomi. След богатите на функции Mi Band и Mi Band 1S, при новият модел е въведен нов алгоритъм при отчитането на направените стъпки, за да се подобри точността при отброяването им. Част от нововъведенията са още ADI Motion сензор, който измерва сърдечната честота по-ефективно; по-точното записване на качеството на съня, включително дълбок сън и лек сън; показване на времето или изминатите стъпки на дисплея, когато раздвижиш ръката си.

Относно батерията - капацитетът й е 70mAh – с много ниска консумация на енергия и издържа приблизително 20 дни с едно зареждане. Гривната може да следи Вашите стъпки, сърдечен ритъм и сън, както и да показва групови известия на разговори, текстови съобщения и избрани приложения. Дисплеят е монохромен0.42-инчов OLED, който показва данни като времето, общите стъпки, изгорените калории, изминатото разстояние и оставащия живот на батерията.От долната страна на устройството - малкото, което докосва кожата ви - има сензор за оптичен сърдечен ритъм. В долния ръб има два зареждащи щифта, които свързват кабела за зареждане. Освен това гривната е IP67-сертифицирана, устойчива на надраскване, водоустойчива и с прахоустойчив черен корпус. Изработена е от екологично чист материал, който не дразни кожата. За фиксирането й около китката се използва прост механизъм. 

Въпреки ниската си цена смарт гривната е достатъчно здрава и изглежда много по-впечатляваща. Както и при предишните модели, Mi Band 2 се състои от две отделни части - самият модул и лентата за китката, в която той се вкарва. Сглобяването на тези два елемента е първото нещо, което трябва да направите, когато отваряте опаковката. Този трик се повтаря всеки път, когато искате да го заредите, тъй като USB кабелът не може да бъде свързан, когато основният модул е фиксиран към лентата.

miband6.jpg

 

Докато докосвате менюто с пръст можете да конфигурирате коя информация да се показва на екрана - изгорени калории, изминато разстояние или последната Ви записана сърдечна честота. Можете да зададете лични цели, като например броя на стъпките, предприети в рамките на един ден. Както и при другите устройства е възможно да сравнявате ефективността си с тази на Вашите приятели.Вътре в главното устройство има вибриращ мотор, който му позволява да ви уведоми за събитията. Подаването на конкретна цел задейства известие не само по време на действие, но и по време на застой – тогава Ви напомня да се пораздвижите. Можете също така да настроите и аларма за събуждане, която е много по-удобна от обикновената, ако не искате да събудите всички у дома. Поради тази причина носенето на Mi Band 2 в леглото не е проблем, особено когато му зададете да следи за спокойствието на съня Ви. 

За да се възползвате от смарт гривната обаче ще трябва да инсталирате приложението на Xiaomi - Mi Fit на телефона си. Въпреки факта, че Mi Band 2 - като всички продукти на Xiaomi - не се продава официално в Европа и Великобритания, Mi Fit е свободно достъпен за Google Play и iOS. Това Ви позволява да контролирате кои известия да се изпращат до Mi Band 2, каква информация да се показва, когато докоснете главното меню и кои приложения на трети страни имат право да изпращат сигнали на устройството. Приложението Mi Fit следи и събира всички данни, записани от смарт гривната и ги представя по подходящ начин, чрез който може да подобрите общия си режим на активност. Mi Fit може да събира и данни за теглото Ви, благодарение на смарт кантара Xiaomi Mi Smart Scale 2. Чрез комбинирането на двете устройства ще може да следите общото си здравословно състояние по всяко време на денонощието. 

Може да закупите гривната Mi Band 2 на много достъпна цена. Моделът предлага повече функционалност спрямо много от конкурентите си - отличен живот на батерията, полезни известия и очарователен дизайн, като правят гривната още по-привлекателна и необходима.

Ревю на Xiaomi Mi Body Fat Smart Scale

Новият модел смарт кантар Body Fat Smart Scale предоставя още по-лесни и достъпни функции за Вашето здравословно състояние. Дизайнерският кантар е изработен от ABS със стилен и изчистен дизайн с дебелина само от 14,75мм. Повърхността му е направена от закалено стъкло. Кантарът отмерва от 5 кг до 150 кг. Върху гладката повърхност са разположени четири сиви кръга, които представляват електроди от неръждаема стомана. Дисплеят е скрит и ще светне само когато използвате скалата за тегло. Измерването е повече от приятно, защото кантарът сам ще се погрижи за Вашите резултати и крайната Ви цел. Просто свържете уреда чрез Bluetooth към приложението Mi Fit, където се записват данните от измерванията. По този начин ще можете да следите своето здравословно състояние по всяко време. Нужно е просто да въведете някои данни за Вас като височина, възраст и пол.Резултатите се интерпретират различно за всеки човек. Пример за това са жените, които се нуждаят от много по-малко мускулна маса спрямо мъжете. 

Версията на Mi Fit за Android поддържа и български език, за разлика от тази за iOS, която е само на английски.

Хубавото тук на умния кантар е неговата уникалност да запаметява, изчислява и създава цялостен режим за начина Ви на живот. И то не само за Вас - могат да се добавят профили на всички членове на семейството като приложението само разпознава измерванията за кого се отнасят. Приложението предлага дори и измервания на малки деца. Освен това кантарът може да се свърже с няколко устройства.Захранването става с 4 броя батерии AAА, които трябва да се закупят отделно. В комплекта ще получите малка книжка с инструкции. 

Освен обичайното тегло Xiaomi Body Fat Smart Scale изненадва и с други интересни показатели. Благодарение на приложението на Вашия смартфон може лесно да проследите хронологията не само на Вашите лични измервания, но и тези на близките Ви. Тези допълнителни функции са чудесна мотивация за постигане на желаните резултати. Може да проследите няколко показателя и да сравните резултатите си. Това е основният фактор, който прави тези интелигентни кантари толкова полезни. За още по-добри резултати може да използвате Xiaomi Mi Band 2 Fitness tracker, Xiaomi Smart Shoes/Sneakers и техните smartwatch.По този начин може да проследявате движението, съня и теглото си. 

Ето и какво всъщност измерва умния кантар:

-          Твоето тегло

-          Съотношение на телесните мазнини

-          Процент на водата

-          Баланс на мускулите

-          Мазнините около органите

-          Базален метаболизъм

-          Костна маса

В крайна сметка, приложението Mi Fit представлява тези данни в общ резултат (0/100) и ще Ви даде информация кои части са необходими за подобряване. Изчислението е възможно благодарение на технологията за BIA (метод за биоелектричен импеданс), чрез който се изпращат множество малки електрически удари през тялото Ви. Това е от особено значение, тъй като мазнините, мускулите и водата имат различна електрическа проводимост. Важно е да се подчертае, че тези кантари не използват научно доказани методи. Ако искате по-задълбочена информация, трябва да се срещнете със специалист. При умния кантар основният принос е проследяването на резултатите си за по-дълъг период от време. 

В заключение ще споменем, че Body Fat Smart Scale е удобно и модерно средство за постигане на мечтаното здравословно състояние. Благодарение на иновативните си функции вече следенето на общото Ви здраве е повече от лесно. Съотношението между цена и качество също е доста приемливо.

Характеристики на фитнес гривна Xiaomi Mi Band 2

  • Размер

Височина

22,50 см

Ширина

1,57см

дебелина

1,05 см

Weight

17g

  • Свързаност

Bluetooth 4.0 LE

NFC fast pair

  • Батерия

70 mAh

  • Екран

0.42-inch OLED

  • Режим на изчакване

20 дни ( с иключен bluetooth)

  • Бутони

Контрол с един бутон

  • Интерфейс

Standard USB charging (On band)

  • Сензори

ADI Motion

  • IP67

Водо и прахо устойчив

  • OS

Android 4.3.

iOS 7

Характеристики на умен кантар Xiaomi Body Fat Smart Scale

Производител Xiaomi
Модел Mi Body Fat Smart Scale
Тип Smart Scale
Размери
Тегло 1.6 kg
Материал ABS plastic
Диапазон на претегляне 5 kg — 150 kg
Величини kg / lb
Минимален мащаб 50 g
Батерии 4 AAA batteries
Bluetooth 4.0
Работна температура 0 ℃ - 40 ℃
OS Android 4.4 / iOS 8.0 and above
Цвят White
Пакитировка Smart Scale x1 User manual x1
Степен 
Владо 26-11-2017

ако искате да сваляте килограми :)

Гривната в комбинация с кантара наистина могат да ви мотивират...с повече движение и следене на килограмите свалих 9 кг за по малко от месец

Степен 
:) 08-11-2017

За гривната и кантара

Гривната и кантара са чудесна комбинация за следене на теглото и тонуса. Уникални! :)

Напишете Вашето ревю !

Напиши коментар
Промо пакет фитнес: гривна + кантар
Промо пакет фитнес: гривна + кантар

Бъдете информирани за здравословното си състояние и водете активен начин на живот, като освен информация ще получавате и мотивация от двете високотехнологични джаджи на Xiaomi - фитнес гривната Xiaomi Mi Band 2 и смарт кантара Xiaomi Body Fat Smart Scale. Сега на промо цена в нашия фитнес пакет.

Напиши коментар

Пакетът съдържа

30 други продукти в същата категория: