Apple Watch Sport MJ3T2

New

Apple Watch Sport MJ3T2 42 mm оборудван със сапфир кристал стъкло и корпус от неръждаема стомана за циферблата. 

More details

Бърза поръчка Бърза поръчка

799,00 лв

959,00 лв

-160,00 лв

Apple са свършили добра работа с правенето на Apple Watch истински партньор на вашият iPhone. Това автоматично значи, че не бива да очаквате той да замени вашият iPhone. По-скоро може да го допълни.

Нещо много важно. Ако нямате iPhone, Apple Watch е нещо, за което изобщо не трябва да си помисляте - той работи само с iPhone


Apple Watch Sport е подобен на iPhone, с фокус към изчерпателна колекция от приложения. Въпреки това, Apple са свършили добра работа с правенето на Apple Watch истински партньор на вашият iPhone. Това автоматично значи, че не бива да очаквате той да замени вашият iPhone. По-скоро може да го допълни.


Нещо много важно. Ако нямате iPhone, Apple Watch е нещо, за което изобщо не трябва да си помисляте - той работи само с iPhone!


Apple Watch Sport идва в няколко разновидности. Първата е цветът на каишката. Там имате избор между четири цвята. Тялото му е изработено от алуминии и се предлага в два размера. Може би това е по-важната вариация в сравнение с цвета. Размерите са 38 и 42 мм. Въпреки, че не са евтини, разноцветните каишки могат да се поръчват и отделно и смяната им става лесно и бързо - няма нужда да посещавате часовникар.

Сензорът за измерване на пулса се намира на задната страна на часовника. Микрофона и говорителите се намират на лявата страна на Apple Watch. Изненадващо, обажданията проведени през него са с отлично качество. Едва ли си мислите, че може би ще използвате някога устройството за разговори, но в интерес на истината е много удобно да отговорите на обаждане докато шофирате например или когато носите нещо и нямате свободна ръка да вдигнете от телефона.


Софтуер

Ще ви отнеме известно време в навигация из менютата докато откриете кое как работи и какво правят всички бутони, интеракцията с екрана, жестовете и настройките.

Първото нещо, което може би ще искате да настроите е лицето на вашия часовник. То има доста променливи - 10 на брой. След като изберете тези настройки, може би ще искате да изберете кои приложения искате да виждате от iOS приложението. Когато имате известие, то ще бъде лесно достъпно с плъзгане надолу по дисплея. Вие може да го игнорирате, да отговорите или само да го видите. А със по-голям натиск може да изчистите всички известия.

Смартчасовникът е създаден да играе ролята на помощно устройство, а не основно. В първите дни няма да се съгласите с това твърдение, защото ще си играете с него постоянно. Но след известно време ще разберете истинската същност на Apple Watch

Напиши коментар
Apple Watch Sport MJ3T2
Apple Watch Sport MJ3T2

Apple Watch Sport MJ3T2 42 mm оборудван със сапфир кристал стъкло и корпус от неръждаема стомана за циферблата. 

Напиши коментар

18 други продукти в същата категория: