Предлагайки изключително качество в здравето, красотата и благосъстоянието от 1919 г. насам, Beurer, със своята гама от уникални продукти, гарантира, че ще се чувствате страхотно.

Компанията, която има офиси в повече от 100 държави, се свърза с различни търговски обекти за дистрибуция на своите продукти.

След анализиране на пазара през последните 8-9 години и се е установило, че много от нискокачествените артикули идват от Китай без проверка на качеството и вече са проникнали на пазара. Целта е да се пуснат на пазара всички продукти на Buerer към Балканите, но към този момент това става плавно и постепено представяне на нови и нови продукти.


Медицинските продукти на немската марка ви улесняват да следите здравето си по отношение на превенцията и диагностиката. Теглото, диагностичните продукти и терапевтичните масажори ви помагат да се чувствате страхотно всеки ден, докато проследяващите активността си и пулсомерите поддържат активния ви начин на живот. В сегментите за красота и грижи за бебета, компанията има набор от професионални продукти, които да подобрят живота ви.

Beurer следва най -новите тенденции и се вслушва в своите клиенти. В сътрудничество с известни институти, партньори и консултанти, Beurer ви предоставя най-съвременни решения.

От моделите на ниски цени до продуктите от висок клас, иновациите на Beurer предлагат възможностите да живеете живота си така, както искате. Като пълноправен доставчик, Beurer е добре оборудван, за да отговори на всички ваши нужди.


Гамата Beurer Connect е модерен интерфейс между хора и продукти в света на проактивните грижи. Продуктите на Beurer, маркирани с бутона Connect, предлагат иновативно свързани решения за управление на здравето, които надхвърлят превенцията и диагностиката.

„С лекота на работа и опции за проста оценка на данните, гамата от приложения на Beurer обхваща храненето, теглото, кръвното налягане, кръвната захар, проследяването на активността и анализа на съня“, обяснява Стенли Джоузеф и добавя: „Имаме подходящите приложения за всички ваши лични нужди за управление на здравето. "