По-големият екран на Apple Watch Series 7 и по-бързото зареждане правят един вече страхотен смарт часовник още по-добър, поради което му дадохме награда CNET Editors' Choice Award. Следва нашия оригинален преглед.

Apple часовниците отдавна се считат за златен стандарт и това важи и за 7-ма серия . Няма много неща, които го отличават от Series 6 , но това не е непременно недостатък. Apple Watch 6 вече предлага изискано софтуерно изживяване, елегантен дизайн и много полезни функции за фитнес, а Apple допълнително усъвършенства тези атрибути със Apple Watch 7.


Той представя за първи път по-голям екран с QWERTY клавиатура, нови цветови опции, по-бързо зареждане и подобрена издръжливост.

Въпреки че увеличеният екран е най-значителната промяна на Apple Watch 7, има няколко други актуализации, които си струва да се отбележат. Дизайнът е по-издръжлив и устойчив на прах за първи път, може да се зарежда до 33% по-бързо от Apple Watch 6, а алуминиевият корпус се предлага в нови цветови опции.

Apple Watch 7 се предлага в опции с размери 41 милиметра и 45 мм. Самият часовник технически също е малко по-тежък - алуминиевият 41 мм модел тежи 32 грама. Също така има защита от прах IP6X и преден кристален капак, който е с повече от 50% по-дебел.

Включва и нови опции за размер на шрифта, за да може текстът да изглежда още по-голям на екрана, което може да бъде особено полезно за собствениците на часовници със зрителни увреждания.


Що се отнася до живота на батерията, Apple Watch 7може да се зарежда значително по-бързо, което е полезно, ако използвате часовника за проследяване на съня или просто забравите да го зареждате през нощта.

Като цяло Apple Watch 7 е по същество по-усъвършенствана версия на Series 6. Новите и стари модели на Apple Watch са проектирани, разбира се, да работят безпроблемно с вашия iPhone, за да ви предложат много потенциални приложения, от известия за съобщения и  по-добър достъп до вашата музика  до инструменти, които могат  да ви помогнат да влезете във форма  и да  поддържате по-здравословен начин на живот .