Меню
Кошница

Кабел USB Samsung Type-C Black

Кабел USB Samsung Type-C Black
14,00 лв.
  • Stock: В наличност
  • Model: m-0595-1
  • Цена с включен ДДС
Цветове
Кабел USB Samsung Type-C
Кабел USB Samsung Type-C White

Кабел Samsung USB Type-C с дължина 100 см. Кабела е подходящ за зареждане или за трансфер на данни. Предимството на този тип кабели е, че през него данните се прехвърлят много по-бързо. USB-C кабела има и друго елементарно преимущество пред обикновените Micro USB кабели, той е еднакъв и от двете страни, като можете да го използвате без да се съобразявате как ще го обърнете, това ще предпази телефона Ви от честите увреждания на буксата и нейните конектори. Този кабел е съвместим за Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S10, S10 Plus, A71, A51. A41 и други модели смартфони, които разпоалгат с този тип букса.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ

Подобни продукти

Оригинален USB-Lightening кабел съвместим с Apple iPhone 5, 5s, 6, 6s, 7 с размер от 1 метър.Позволява зареждане през USB синхронизация с компютър...
25,00 лв.
USB кабели на Samsung се използва за пренос на данни и за зареждане от компютър или лаптоп. Кабелите са с дължина от 100 см. и е поддържан от всички а..
12,00 лв.
Brand: Remax
Универсален USB-micro USB за трансфер на иинформация и зареждане на всяко micro USB съвместимо устройство..
12,00 лв.
Brand: Apple
Оригинален Type C-Lightening кабел съвместим с всички Apple iPhone модели от 11 и 12 серия с дължина 100 см.Apple USB-C to Lightning кабела става за п..
20,00 лв.
Brand: Apple
Оригинален USB-Lightening кабел съвместим с Apple iPhone 5, 5s, 6, 6s, 7 с размер от 2 метър.Позволява зареждане през USB синхронизация с компютър и е..
29,00 лв.