Меню
Кошница

Слушалки Belkin Rockstar за Apple iPhone

Слушалки Belkin Rockstar за Apple iPhone
Етикети: Слушалки Belkin
Слушалки Belkin Rockstar за Apple iPhone
79,00 лв.
  • Stock: В наличност
  • Model: m-1410-1
  • Цена с включен ДДС
Цветове
Слушалки Belkin Rockstar за Apple iPhone
Слушалки Belkin Rockstar за Apple iPhone White

Технически характеристики на Слушалки Belkin Rockstar от Мовен

С висококачествен звук, върховен комфорт и удобство и изключителна издръжливост, слушалките ROCKSTAR с Lightning Connector, които чакате. Снабдени с много функции, включително водоустойчивост и шумоизолация, тези компактни слушалки осигуряват превъзходен звук без разсейване - така че можете да загубите себе си в музиката, да бъдете пренесени в различен свят с аудио книга или да изпитате върховете и минусите на всяка история с убедително съдържание на подкаст.

Перфектно прилепналите слушалки създават далеч превъзходен звук, кaто могат да бъдат съобразени с ухото Ви, с дизайн, който активно насочва звука към тъпанчето Ви. Резултатът е отлична шумоизолация, така че можете да бъдете сигурни, че изпитвате музиката така, както автора е замислил. Всеки удар на барабана, всеки текст, всеки инструмент и всеки дъх в оригиналния запис са ясно копирани за вашето ухо. С това безупречно възпроизвеждане единственото нещо, което може да се загуби, сте Вие.

Не-добре прилепналите слушалки имат основен принос за дискомфорта в слушалките. С три различни по размер накрайници за уши, е лесно да намерите подходящата форма за по-удобно изживяване при слушане. Те намаляват натоварването на ухото Ви, за да можете да се наслаждавате на целодневен комфорт и да слушате музиката, която обичате, толкова дълго, колкото ви харесва.

Където и да слушате музика, тези слушалки са проектирани да вървят с Вас. Ето защо ги направихме устойчиви на пот и пръски - което ги прави идеални за използване при всякакви метеорологични условия, както и за фитнес.

Слушалките ROCKSTAR са изключително гъвкави и подсилени в големи точки на стрес, за да издържат на интензивна употреба в множество среди. Цялостните процедури за тестване, обхващащи всичко - от продължителна употреба до екстремни условия на околната среда, гарантират трайност.

Плоският, лек дизайн поддържа кабела за слушалки без заплитане в джоб или чанта. Когато се използва, функцията за управление на кабела предпазва излишния кабел от пътя ви и позиционира микрофона за лесно обаждане без ръце.

Вашите слушалки са готови за употреба директно от кутията - не е необходим адаптер или предварително зареждане. Бутонът за многократно управление улеснява възпроизвеждането, паузата, пропускането на песни, промяната на силата на звука или отговарянето на телефонно обаждане с натискане на бутон. Ясният, вграден микрофон улеснява приемането на повиквания, без да премахвате слушалките. Този продукт е проектиран и тестван, за да осигури безупречно представяне дори при интензивна употреба.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ

Подобни продукти

Brand: Xiaomi
Според компанията затвореният дизайн на слушалките уплътнява музиката и премахва изтичането на звук, което позволява потапяне на аудио изживяване. Слу..
99,00 лв.
Безжични слушалки Apple AirPods 2 - Сравняване на продукти Безжични слушалки Apple AirPods 2 - Сравняване на продукти
-19 %
Brand: Apple
Технически характеристики на Apple AirPods 2 от Мовен Дизайнът на новите Apple AirPods слушалки е същият, като този на предишната версия. Те имат н..
282,00 лв. 349,00 лв.
Безжични слушалки Apple AirPods 2 With Wireless Charging - Сравняване на продукти Безжични слушалки Apple AirPods 2 With Wireless Charging - Сравняване на продукти
-15 %
Brand: Apple
Технически характеристики на Apple AirPods 2 от Мовен Дизайнът на новите Apple AirPods слушалки е същият, като този на предишната версия. Те имат н..
349,00 лв. 409,00 лв.
Оригинални слушалки Apple Earpods за всички модели смартфони Apple iPhone. Слушалките са в оригинална кутиика. Haличиe нa ĸoнтpoлнa ĸaпcyлa нa ca..
29,00 лв.
Стилни слушалки,изработени от висококачествен материал, който изолира страничните шумове, което осигурява ясен и кристален звук...
39,00 лв.
Стилни Wireless слушалки,изработени от висококачествен материал, който изолира страничните шумове, което осигурява ясен и кристален звук...
49,00 лв.