Безжични слушалки PowerBeats Pro

New

PowerBeats Pro са със силни звукови показатели, лесни контроли и сигурно прилягане на ухото, за по-добро цялостно потребителско изживяване.

More details

Бърза поръчка Бърза поръчка

Този продукт не е в наличност

Технически характеристики на PowerBeats Pro от Мовен

В сърцето на Powerbeats Pro бие новият чип Apple H1, правещ възможен и гласовия контрол чрез команди "Hey, Siri".

Сред ключовите предимства на този модел от Beats е дългият живот на батерията - 9 часа, които могат да бъдат увеличени до общо 24 часа, ако презареждате слушалките с прилежащото им калъфче със собствена батерия. Зареждането става през Lightning порт, което не звучи като най-доброто решение, но все пак процесът е бърз - 5 минути на зарядното носят час и половина слушане на музика, а 15 минути - 4.5 часа.

Друг плюс за Powerbeats Pro е дизайнът им е по-скоро начинът, по който удобно и стабилно стоят в ушите. Това прави Powerbeats Pro изключително подходящи за спорт.

Кутията за зареждане на слушалките е по-ибемиста, като дизайнът й е от 2,5 до 3,0 на 3,0 инча (HWD). На задния панел на кутията се намира порта за зареждане. Слушалките имат IPX4 сертификат, което означава, че те могат да се справят с пот и леки пръски, но не трябва да се потапят или да ги измиват в мивката.

  • Connectivity: Bluetooth, H1 chip
  • Wireless charging: No
  • Battery Life: 9 hours Powerbeats Pro use, 24+ hours with charging case
  • Sensors: Dual beam-forming microphones, Dual optical sensors, Motion-detecting accelerometer, Speech-detecting accelerometer
  • “Hey Siri” support: Yes
  • Noise Isolation: Yes
  • Sweat-proof: Yes
Напиши коментар
Безжични слушалки PowerBeats Pro
Безжични слушалки PowerBeats Pro

PowerBeats Pro са със силни звукови показатели, лесни контроли и сигурно прилягане на ухото , за по-добро цялостно потребителско изживяване.

Напиши коментар

30 други продукти в същата категория: