Xiaomi Ел. Кана Mi Smart Kettle

New

Бърза поръчка Бърза поръчка

89,00 лв

Каната има прост минимален дизайн и много елегантен, много модерен силует. На дръжката има два бутона: един бутон за варене на водата, а другият бутон за поддържане на постоянна температура. Тези бутони са водоустойчиви и устойчиви на механично износване, тъй като са капацитивни бутони за докосване.

Канината има капацитет от 1,5 литра. Това е достатъчно вода за човек, който обича да пие кафе, чай и супи през целия ден. Въпреки огромния капацитет, Xiaomi Mi Smart Kettle може да осигури достатъчно енергия за кипване на цялото си съдържание в рамките на пет минути.

В случай на прекомерно изпръскване на вода (което обикновено се случва, когато препълним устройството), капакът на каната автоматично ще се отвори до 45 градуса. То може да бъде напълно отворено от потребителя до 80 градуса. Микровълновият терморегулатор също автоматично се изключва, когато водата отвътре се е изпарила, така че няма риск да го оставите в режим на постоянна работа.

"Smart" функциите на  каната могат да се достигнат, като свържете телефона си с мобилното приложение чрез Bluetooth.

Приложението Mi Home може да осигури дистанционно управление на температурата до 12 часа. Ако искате вашата вода да горещa през целия ден, тогава това приложение е точно за Вас.

 

Plug Adapter TypeAU/EU/UK/US plug adapter
Material304 Stainless steel, Food grade PP material
Rated Voltage220V
Capacity1.5L
Rated Power1800W
Product Weight1.24Kg
Rated Frequency50Hz
Wireless ConnectionBluetooth 4.0 BLE
Product Weight1.24kg
Package Weight1.60g
Product Size (L x W x H)204 x 145 x 235 mm
Package Size (L x W x H)250 x 160 x 260mm
Напиши коментар
Xiaomi Ел. Кана Mi Smart Kettle
Xiaomi Ел. Кана Mi Smart Kettle

Напиши коментар

30 други продукти в същата категория: