Xiaomi Външна батерия с фенер Mi Power Bank Flashlight

New

Бърза поръчка Бърза поръчка

29,00 лв

Xiaomi преносимo фенерче е компактен с размери 120,2 x 25,5 x 25,5 мм. Той се предлага с цилиндрично тяло от премиум алуминиева сплав. По този начин е лек, само 103 грама, но достатъчно здрав. Основното тяло на светлината е бяло, докато светлинната глава е сребърна. Целият дизайн е точно като свещ. И двата края на фенера са покрити с кръгов стикер, когато пристигне. Като отстраните стикера, се вижда светодиод Lumileds и USB вход / изход, както и функционален бутон. Има също така дупка в задната част за закрепване на лента.

Портативният фенер Xiaomi има 11 режима на регулиране и осигурява максимална мощност от 240 лумена. Има хубава светлина, а цветът на оцветяването е студено бяло. Освен това поддържа SOS режим, който ви помага да излезете от опасност при дейности на открито. Потребителският интерфейс е прост. За да настроите различните нива на яркост, просто трябва да завъртите светлинната глава. Режимът SOS се активира, като три пъти се кликне върху функционалния клавиш в задната част. С натискането на функционалния клавиш или въртенето на светлинната глава по посока на часовниковата стрелка можете лесно да изключите светлината.

Портативният фенер Xiaomi се захранва от вградена литиево-йонна батерия 3350mAh, която поддържа до 12 часа дневно използване и 216 минути ярко осветяване. Светлината може да се зарежда чрез USB порта. Освен това, с вграден интелигентен чип Silergy SY6918, той може да се използва и като преносима батерия, за да зарежда други интелигентни устройства. Потребителите могат лесно да свързват фенера с други интелигентни устройства чрез USB порта.

ChipSilergy SY6918
LEDLumileds LED, max 3W
Max output240 Lumens
Working Voltage5.0V 1.0A
Charger Input Voltage5.0V 1.0A
Battery3350mAh 11.7/12.06Wh (MIN/TYP) 3.6V
Size120.2 x 25.5 x 25.5mm
Напиши коментар
Xiaomi Външна батерия с фенер Mi Power Bank Flashlight
Xiaomi Външна батерия с фенер Mi Power Bank Flashlight

Напиши коментар

30 други продукти в същата категория: