Xiaomi Прахосмукачка робот Mi Robot Vacuum

New

Бърза поръчка Бърза поръчка

649,00 лв

Xiaomi Mi Robot Vacuum има кръгла форма с диаметър 13,6 инча и височина 3,8 инча. С тегло 3,8 килограма и е изработен от акрилонитрил бутадиен стирен, който е устойчив вид пластмаса, устойчива на топлина и полиран външен вид.

Използва се четка, която регулира височината си така, че да се докосва до пода, като позволява на робота да се почиства по-ефективно и да почиства повече мръсотия дори когато чисти върху неравни повърхности.

Той използва Nidec безчетков DC мотор, който осигурява мощно засмукване до 1800 бара. Безчетковият двигател също е тих и много ефективен.

Xiaomi Mi Robot Vacuum има литиево-йонна батерия от 5200 mAh, която може да достави до 2,5 часа работа или да почисти площ до 250 кв.м. на едно зареждане.

Устройството има датчик за лазерен разряд, който се движи с честота от 1800 пъти в секунда, за да ви помогне да настроите стаята си и да сканирате всичко около нея.

Тя може да измерва до шест метра и може да начертае кои от вашите мебели имат достатъчно свободно пространство, за да премине и кои от тях трябва да се избягват напълно.

Освен това, той може да получи по-точни данни за картографиране с помощта на дузина други сензори, които му позволяват да знае кога ще се сблъска с предмети или стени или когато има опасност от падане по стълби.

Xiaomi Mi Robot Vacuum разчита на три процесора, за да следи движението му, което позволява на робота да знае къде точно е в стаята. Тези процесори са Quad-Core процесор Allwinner ARM Cortex A7, TI цифров сигнален процесор и микроконтролера ST ARM Cortex M3.

Xiaomi Mi Robot Vacuum започва с почистване по краищата и след това преминава в зигзагообразен шаблон за почистване, използвайки картата, която е създала за вашата стая.

Робота може да почисти в рамките на 10 милиметра или на около 0,4 инча от ръба, което означава, че има много малко пространство, което не може да се почисти, и въпреки това, страничните четки могат да се грижат за мръсотията и праха.

Литиево-йонната батерия е оценена да работи за 2,5 часа, робота ще продължи да работи, докато батерията се изтощи до 20%. След това намера зарядната станцияза да се презареди. След като батерията стигне до 80%, тя ще продължи да се чисти, докато останалата част от стаята не е готова.

За да почистите прахосмукачката, трябва само да отворите капака и да извадите контейнера за прах, филтъра и главната четка. Можете да използвате специалния гребен, който е предвиден в кутията, за да почистите всичко.

С помощта на приложението Mi Home можете да свържете своя вакуум робот Xiaomi с вашия смартфон. Можете да задавате задачи на робота, дори когато не сте вкъщи, както и да видите напредъка му и да настроите режимите за почистване. Можете също така да използвате мобилното приложение, за да създавате графици.

Product Details

Brand: Xiaomi 
Model: SDJQR02RR 
Cleaner Types: Vacuum Cleaner 
Function: Suction,Sweep 
Feature: Remote Control,Self Charging 
Self Recharging: Yes 
Dust Box Capacity: 0.42L 
Suction (pa): 1800pa 
Power (W): 55W 
Input Voltage (V): 100 - 240V 
Current : 2.2A 
Working Time: 2.5h

Battery Information

Battery Type: Li-ion 
Battery Capacity: 5200mAh

Dimension and Weight

Product weight: 3.8000 kg 
Package weight: 6.5250 kg 
Product size (L x W x H): 34.50 x 34.50 x 9.60 cm / 13.58 x 13.58 x 3.78 inches 
Package size (L x W x H): 56.60 x 43.30 x 15.20 cm / 22.28 x 17.05 x 5.98 inches
Напиши коментар
Xiaomi Прахосмукачка робот Mi Robot Vacuum
Xiaomi Прахосмукачка робот Mi Robot Vacuum

Напиши коментар

30 други продукти в същата категория: