Xiaomi Колело Mi QiCYCLE Electric Folding Bike

New

Бърза поръчка Бърза поръчка

1 869,00 лв

Mi QiCYCLE Electric Folding Bike е най-умното устройство на две колела. Умен мотор с придружаващо приложение, което ви дава информация в реално време за всяко каране.Сензорите за въртящ момент спомагат за улесняване на пътуването в града. Снабден още с Panasonic 18650 литиево-йонни батерии с размери 20 × 2900mAh със саморазработена система за управление на батерията (BMS), която ви позволява да изминавате 45 километра с едно зареждане.

Устройството има 250W високоскоростен безчетков мотор В сравнение с обикновения мотор, този е с малко магнитно съпротивление, по-бързо ускорение, по-леко тегло, по-лесно планинско колоездене. MC (контролер на мотора) определя колко енергия се изисква и увеличава работната сила.

Mi QiCYCLE Electric Folding Bike разполага с компютър, така че да можете да проверите всички фитнес параметри, като изгорени калории, изминато разстояние, скорост. Пътният компютър може не само да помогне на устройството да превключва между четири режима на захранване, но и да наблюдава данни на каране в реално време - динамична мощност, скорост, разстояние, консумация на калории, синхронизиране на данните с облака чрез мобилното приложение.

Weight14.5 kg
MaterialAluminum
FrameAluminum folding frame
ForkAluminum one forged fork
Crankset52T x 170mm aluminum cranks
Wheel size40 cm
Batteries typePanasonic 18650
Battery capacity5800mAh / 208.8Wh
Charging timeabout 3 hours
Charging voltage limit42V
Motor Rated voltage250W
Motor rated torque7.3Nm
Motor maximum speed  20km / H
BrakeShimano IM31 Rear roller brake
Braking distancedry road 4m
​wet road 15m(at speed 20km / h)
Wireless connectionsBluetooth 4.0 BLE
Control dial4.5cm 160×128 TFT screen
Напиши коментар
Xiaomi Колело Mi QiCYCLE Electric Folding Bike
Xiaomi Колело Mi QiCYCLE Electric Folding Bike

Напиши коментар

30 други продукти в същата категория: