Xiaomi Въздухопречиствател Mi Air Purifier Pro

New

Бърза поръчка Бърза поръчка

459,00 лв

Xiaomi Air Purifier Pro е най-новото устройство за пречистване на въздуха, въведено от Mijia през ноември тази година, комбиниран от Xiaomi въздушен пречиствател и Mi air purifier 2. Xiaomi Mi air purifier pro е оборудван с OLED дисплей и сензор за лазерни частици, който позволява да се показва качеството на въздуха в реално време и експлоатационен статус. Характеристики с нова аеродинамична система за натиск, може да се използва за площ между 35 квадратни метра до 60 квадратни метра. В сравнение с предишните модели, Xiaomi air purifier pro продължава да използва старата формата с бяло тяло и черен дисплей, с усещане за скромен дизайн.

Горната част на машината се намира решетката на вентилатора, превключвателите и светлинните сензори. При продължително натискане на бутона за захранване, може да превключвате между включване и изключване.

Можете да видите текущата стойност на PM2.5 във въздуха, температурата, влажността, състоянието на WiFi връзката и режима на работа на машината през индикатора отпред, само с един поглед .

Заслужава да се отбележи, че OLED дисплеят с лесен за ползване трицветен пръстен, цветът на индикатора ще се превключи автоматично въз основа на вътрешното ниво на концентрация на PM2.5.

Филтърът е направен от ултра-плътен филтърен материал на Торай, който може да премахне замърсени ултра-фини частици, които включват алергени във въздуха (прашец, прахови акари, плесени и т.н.), както и бактерии и някои вируси.

Диаметърът на филтъра е 200 мм, височина 293 мм, за да се осигури вентилация и пречистване, препоръчително е филтърът да се почиства редовно.


Other informationsCADR(Clean air delivery rate):500m3/h
Application area:35m2~60m2
Screen:OLED display 
Wireless connection:WIFI module 802.11b / g / n
Power:1.5~66W
Global voltages supported: AC 165V-240V
SensorsLaser particle sensor, Light sensor, Temperature and humidity sensor
FunctionsAutomatic mode
Light sensor
OLED display
Sleep mode
Child lock
Favorite mode
Wind speed regulation
CompatibilityAndroid, IOS
Performance

1. 500m3/h CADR (Clean Air Delivery Rate) is higher than the international standard for measuring air purifier effectiveness. Rigorous tests are performed using dust, second-hand smoke and pollen to calculate the rate of clean air delivery per unit of time. The higher the CADR, the more effective the purifier.

2. 35m2-60m2 Recommended effective area: Effective area is based on the CADR and may be affected by factors such as room height and plot ratio.
Purifier standard: Effective area = CADR x (0.07-0.12)

Dimesion & WeightProduct size 735mm x 260mm x 260mm
Weight:Approx.9.7kg total weight (includes filter)
Напиши коментар
Xiaomi Въздухопречиствател Mi Air Purifier Pro
Xiaomi Въздухопречиствател Mi Air Purifier Pro

Напиши коментар

30 други продукти в същата категория: