Bluetooth Слушалки Xiaomi Mi Sports Earphones

New

Стилни слушалки,изработени от висококачествен материал, който изолира страничните шумове, което осигурява ясен и кристален звук.

More details

Бърза поръчка Бърза поръчка

69,00 лв

Технически характеристики на Xiaomi Mi Sports Earphones от Мовен

Слушалките Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport имат прост дизайн, които изглеждат доста елегантни и леки само - 17,8 грама. Трудно ще усетите слушалката, докато я носите около ухото си.

Слушалките са стабилни на ухото Видори при напрегнати упражнения; благодарение на специалния регулируем дизайн на куката за уши. Слушалката е сертифицирана по IPX4, което означава, че тя е водонепроницаема, устойчива на пот и по този начин се осигурява и трайност.

За да контролирате възпроизвеждането на музика или да отговаряте свободно на повикванията, слушалката Xiaomi Bluetooth има разделящ микрофон и дизайн за контрол на силата на звука, което гарантира по-ясни обаждания. Също така, малките бутони за контрол на звука (бутоните за увеличаване и намаляване на звука), които се намират на слушалката, могат да ви осигурят по-свободно упражнения.

Слушалките имат нанометрова технология за разпръскване, устойчивост на износване и анти-маслени материали. След като го използвате дълго време, всичко, което трябва да направите, е да го избършете леко, за да изглеждате съвсем нов. Също така, кабелът за слушалки е покрит с UV бои, предлагайки удобно чувство за свободни ръце на потребителите.

Устройството използва Bluetooth 4.1 за свързване и обхватът на свързване е до 10 метра. Качеството на звука е доста впечатляващо по време на прегледа. Не е изненадващо, че слушалките с кука се вписват перфектно в ушите.

Можете също така да контролирате силата на звука или да превключвате песни, дори когато сте далеч от вашия смартфон; благодарение на вградените бутони на слушалката.

Устройството се поддържа от 110 mAh батерия. Устройството предлага огромен 7-дневен (280 часа) режим на готовност и 7 часа възпроизвеждане на музика на напълно заредена батерия.

Слушалките Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music се доставят с високотехнологичния MEMS микрофон, като по този начин осигуряват стабилен и ясен звук. Това ще осигури висококачествени обаждания, независимо от мястото, където сте.

Слушалката използва Bluetooth 4.1, за да се свърже безжично с вашия смартфон. Интересното е, че може да се свърже до две Bluetooth устройства едновременно. За да сдвоите слушалката с вашия смартфон, просто натиснете бутона Bluetooth на ухото и търсете наличните Bluetooth устройства на вашия смартфон.

General

Brand: Xiaomi 
Color: Black,White 
Function: Answering Phone,Bluetooth,Microphone,Multi connection function,Song Switching,Sweatproof,Voice control,Waterproof 
Material: Metal 
Model: YDLYEJ01LM 
Type: In-Ear 
Wearing type: In-ear with ear hook

Product Details

Application: Running 
Connecting interface: Micro USB 
Connectivity: Wireless 
Impedance: 32ohms 
Music Time: 7h 
Standby time: 280h

Extended Function

Bluetooth: Yes 
Bluetooth distance: W/O obstacles 10m 
Bluetooth mode: Hands free,Headset 
Bluetooth protocol: A2DP,AVRCP,HFP,HSP 
Bluetooth Version: V4.1

Battery Information

Battery Capacity(mAh): 100mAh

Dimension and Weight

Package size (L x W x H): 13.60 x 11.50 x 3.00 cm / 5.35 x 4.53 x 1.18 inches 
Package weight: 0.1030 kg 
Product weight: 0.0190 kg
Напиши коментар
Bluetooth Слушалки Xiaomi Mi Sports Earphones
Bluetooth Слушалки Xiaomi Mi Sports Earphones

Стилни слушалки,изработени от висококачествен материал, който изолира страничните шумове, което осигурява ясен и кристален звук.

Напиши коментар

30 други продукти в същата категория: